Fauteuil Diamond

€389,00 Incl. btw
Levertijd: ca 6 - 8 weken

FAUTEUIL DIAMOND

De fauteuil Diamond is een dicht gestikte stoel met een zeer comfortabele zit. Dit komt door het schuim dat is gebruikt voor de zitting. Deze is niet alleen precies stevig genoeg maar deze ventileerd ook. Hierdoor is de fauteuil ook met de warme zomerdagen heerlijk om lang na te tafelen. De fauteuil is beschikbaar in 2 soorten leer of een velvet stof. Ook kunt u de fauteuil in verschillende framekleuren bestellen. U kunt uw eigen afwerkingen voor de stoel kiezen in het menu.

VELVET STOF

Onze Velvet stoffen zijn in 8 kleuren beschikbaar voor uw stoel. Alle stoffen zijn goed resistent tegen vocht en hebben dan ook een WR®-Keurmerk (Water-reppelent).

 

BUFFEL LEER

Onze buffel-leren zijn beschikbaar in 14 kleuren. Alle buffel-leren zijn gekleurd aan het oppervlakte, dit houd in dat de eventuele litekens en kreukels van het leer nog goed zichtbaar zijn. Dit draagt bij aan de natuurlijke uitstraling van uw leren stoel. Dit betekend ook dat het leer, wanneer dit zou beschadigen, op de originele wittere huidskleur van de buffel uitkomt. liever leer dat door en door gekleurd is zodat je bovenstaand probleem niet hebt? Kies dan voor het luxere Stelvio® leer. 

 

STELVIO® LEER

Stelvio®-Leer is het luxere leersoort wat wij aanbieden voor onze handgemaakte stoelen. Het leer is door en door gekleurd. Hierdoor voorkom je dat je op de lichtere onderliggende huidskleur van het leer uitkomt wanneer er een krasje op uw stoel komt. Ook zit er in Stelvio nagenoeg nooit een litteken van het leer. Dit leersoort is een van de mooiere effen leersoorten die er bestaat en voelt ook aan als een stukje luxe!

 

UW EIGEN HANDGEMAAKTE FAUTEUIL

Uw fauteuil wordt per stuk handgemaakt naar de door u gekozen opties. Dit betekent dat u de fauteuil niet kan ruilen of retourneren wanneer u deze heeft besteld. Houdt hier rekening mee tijdens het bestellen!

Hoogte rugleuning: 81 cm
Breedte stoel totaal: 64 cm
Diepte van volledige stoel: 78 cm
Hoogte zitvlak vanaf de grond gemeten: 46 cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »