Verzenden, bezorgen & retourneren


Verzenden


Alleen kleine accessoires verzenden wij via de post. De kosten hiervoor berekenen wij, na overleg, aan je door.

Bezorgen

Grote meubels, zoals bv. stoelen, fauteuils, eiken tafels, salontafels of containerkasten worden door heel Nederland (m.u.v.de Waddeneilanden) gratis bezorgd. Als je hierover een vraag hebt, mail even naar [email protected]

Wil je dat we bezorgen op de Waddeneilanden, in België of Duitsland? Dat kan, maar dan zullen we je de transportkosten door belasten. Wil je hierover meer informatie, mail dan naar [email protected]

Meubels uit de SALE zijn uitsluitend op te halen. Mocht u ze toch bezorgd willen hebben dan betaald u hier € 50,- voor. De betaling vindt plaats bij levering.

Retourneren

Is het je bestelling tóch anders dan je voor ogen had? Niet over in zitten...

  • Voor bestellingen geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen vanaf de dag dat de bestelling is ontvangen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken of beoordelen of retourneren.
  • Na ontvangst dien je het product goed te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken, Indien dit het geval mocht zijn, vragen we je zo snel mogelijk contact op te nemen met ons via [email protected]
  • Voldoet het product niet aan je verwachtingen, dan kan het product gewoon weer terug. De kosten voor het terugsturen van het product zijn wel voor jouw rekening.
  • Dit geldt ook voor actie-artikelen en artikelen uit de opruiming die online zijn besteld. Met uitzondering van actie- en opruimingsartikelen waarbij expliciet vermeld staat dat ze niet geretourneerd kunnen worden.
  • Het artikel dient in de, voor zover redelijkerwijs mogelijk, originele staat en fabrieksverpakking te worden geretourneerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »