BETAALMETHODE

 

Vanzelfsprekend maken wij uitsluitend gebruik van veilige en makkelijk te gebruiken betaalmethoden. Op deze pagina vind je de bij ons mogelijke betaalmogelijkheden terug, zodat je de manier kunt kiezen die het beste bij jou past.

Betalingstraject

Je hebt voor een bepaald artikel gekozen en je hebt het factuuradres en afleveradres ingevuld. 
Vervolgens zie je op het beeldscherm de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de door jou gewenste betaalwijze.
 

Wij bieden je de volgende betaalmethoden:


iDEAL

Als je internetbankieren van ABN AMRO, Rabobank, ING, ASN Bank, Friesland Bank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank hebt, dan kun je direct gebruik maken van iDEAL. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Controle en overzicht op de betaling

Bij Zitze&Zo.nl is iDEAL gratis

Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen, vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is.

Als je ervoor kiest om via iDEAL te betalen, dan komt de betaling direct bij ons binnen. Je krijgt dan ook direct een bericht dat jouw bestelling voldaan is.

Factuur betalen VOOR levering

Wanneer de meubels klaar staan voor transport (aangemeld staan), ontvang je automatisch een factuur in je mailbox. De transporteur neemt telefonisch contact met je op om een bezorgafspraak te plannen. Staat deze afspraak vast, dan dien je de factuur te voldoen. Heb je hierover vragen, stuur dan even een mail naar Zitze & Zo.


Accepteren van credit cards
Zitze & zo accepteert geen credit card betalingen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »